Hoe kan NovaQi Coaching helpen?

  • Persoonlijke groei en ontwikkeling voor vrouwen

Een verstoorde werk-privé balans, een dreigende burn-out, behoefte aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is zomaar een greep uit issues waar veel vrouwen tegenaan lopen. Herken je dit? NovaQi Coaching helpt jou op een respectvolle, liefdevolle en professionele manier in je zoektocht naar inzichten in jezelf. In een emotioneel veilige setting houdt het paard je een spiegel voor. Soms is het confronterend maar tegelijk is het altijd ondersteunend. Een paard heeft behoefte aan duidelijkheid en zal dat zelf ook bieden. We hebben inmiddels vele vrouwen op weg geholpen om weer op een positieve manier verder te kunnen.

  • Teamtraining voor bedrijven

Samenwerken, leiding geven en ontvangen, grenzen aanvoelen en aangeven, beter communiceren. Zijn dit onderwerpen die in jouw organisatie beter moeten? Paardencoachsessie voor teams helpen daarbij. NovaQi Coaching heeft ruime ervaring met het werken met teams als onderdeel van een teamtraining of leiderschapstraining. Deze zijn toepasbaar op alle lagen in een organisatie. Als kuddedier houdt een paard de groep bijeen en zal dit ook overbrengen in een bedrijventeam. Een geslaagde dag met vele nieuwe gezamenlijke inzichten is het resultaat.

Aansluitend aan een teamsessie kan individuele paardencoaching van NovaQi Coaching ook de ondersteuning bieden in een eventueel persoonlijke vervolgtraject. (interne link)

  • Gedragsverandering bij kinderen

Kinderen en pubers worstelen vaak met hun eigen problemen. En die problemen kunnen behoorlijk uiteenlopend zijn: scheiding van ouders, rouw, pesten, onzekerheid, faalangst of moeite met communiceren, niets is vreemd om als onderwerp in te brengen. Bij NovaQi Coaching vinden de kinderen twee paar luisterende oren en steun bij de problemen waar ze mee worstelen. Door actief met een paard aan het werk te zijn, leren de kinderen hoe zij dingen op een andere manier kunnen benaderen en aanpakken. Dit voelen zorgt ervoor dat daadwerkelijk gedragsverandering optreedt en mooie resultaten worden geboekt. Soms is het luchten van je hart bij zo’n enorm liefdevol wezen als een paard al voldoende.

We bieden individuele coaching voor kinderen aan, maar ook in groepen tot maximaal 6 personen.

Team
Elaine
Elaine
Elaine
Instructrice & Eigenaresse
Bianca
Bianca
Bianca
Instructrice
Magda
Magda
Magda
Instructrice
Sfeerimpressie